İmmergas Kombi E08 Hatası

Türk insanı olarak kullanmakta olduğumuz elektrikli veya elektronik bir cihaz en ufak bir arıza yaptığında genelde ilk olarak aklımıza cihazı resetlemek gelir, düzelmese de bir iki kez vurarak düzeleceğini sanarız. Bazı zamanlarda bu yöntem işe yarasa da bazen istediğimiz sonucu alamayabiliyoruz. Bunun yanı sıra bu yöntem cihazımızda büyük problemlerin oluşmasına neden olabiliyor. Ayrıca elektrikli veya elektronik bir cihaza vurarak düzeltmeye çalışmak cihazınızın içinde bulunan küçük parçalara da zarar vereceğini unutmayın İmmergas Kombi E08 Hatası ile karşılaştıysanız bu cihazın oldukça fazla sayıda resetlendiğini gösterir.

Kombilerin içinde birçok elektrikli devre bulunmaktadır. Bu elektrikli devreler çalışırken kullanıcı tarafından kapatılıp açılması, hele ki bu kapatıp açma yani resetleme işlemi çok sayıda olması kombinize ciddi zararlar verebilir. Bu sebepten ötürü resetleme işlemini çok uygulamayınız ve küçük çocukları kombinin yanına yaklaştırmayınız.

Eğer siz de İmmergas Kombi E08 Arızası ile karşılaştıysanız kullanıcı olarak yapabileceğiniz pek fazla şey yoktur. Kullanıcı olarak sorunu çözümlemek için sağ alt kısımda bulunan reset butonuna birkaç saniye basılı tutun, düzelmezse kombinin elektrik beslemesini(sigortasını) kapatıp yeniden açın. (Genellikle kombinin yanında bulunur.)

Buna rağmen hala İmmergas Kombi E08 Hatası ekranda görünüyor ise işin uzmanı olan İmmergas teknik servis ekibinden yardım talebinde bulunun.

Müşteri Hizmetleri


Servis taleplerinizi, önerilerinizi ve şikayetlerinizi bize iletebilirsiniz.

İmmergas Servis Numarası :

444 88 48

Çalışma Saatlerimiz:

Pazartesi- Cuma : 08:00-21:00
Cumartesi : 09:00-20:00
Pazar : Kapalı.

Marka tescilli olup ilgili firmaya aittir. Özel Servis olarak hizmet sunmaktayız.İmmergas Servis. Tüm Hakları Saklıdır.

Call Now ButtonServis Çağır